Εγκαταστάσεις

 

Η Ε.Α.Σ.Κ. ιδρύθηκε το 1919 με σκοπό την ανάδειξη, μέσα από την συνεταιριστική ιδέα, των ποιοτικών κορινθιακών προϊόντων, συμβουλεύει και καθοδηγεί με επιστημονικό προσωπικό τους 6.300 ελαιοπαραγωγούς της, σε όλα τα στάδια της ελαιοκαλλιέργιας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιολάδου.

Δημιούργησε το 2007 ένα υπερσύγχρονο τυποποιητήριο στο οποίο με πολύ αυστηρές προδιαγραφές συγκεντρώνουμε το ελαιόλαδο από την ποικιλία ελιάς μανάκι θέλοντας να εξασφαλίσουμε σταθερά γευστικά χαρακτηριστικά, τυποποιούμε αυτό το ελαιόλαδο εφαρμόζοντας συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO) και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).

Πεποίθηση – φιλοσοφία μας είναι μέσα από την συνεταιριστική προσπάθεια να προσφέρουμε στον καταναλωτή ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

Εγγύηση γι΄αυτό είναι ο σεβασμός στον πολύτιμο καρπό της ελιάς και το περιβάλλον, το μεράκι και η φροντίδα των ελαιοκαλλιεργητών, οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και η άρτια οργάνωση μας.

Κορινθιακό Ελαιόλαδο: πολύτιμο συστατικό της υγιεινής μεσογειακής διατροφής σας.

Εξαγωγές

Η Ένωση εξάγει Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με τις επωνυμίες Κορινθία Χώρα και Λαϊς, στις παρακάτω χώρες:

Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Σουηδία, Γερμανία, Καζακστάν, Ρουμανία, Σλοβακία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ταϊβάν, Ιταλία, Μεξικό, Σερβία, Γαλλία, Ισραήλ, Ρωσία